Първоначално публикувано от vgp_sas
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Мнения, впечатления, наблюдения за 147/156/GT относно обяви в сайтове.
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over(((((
ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
by RUBIG service
-
Аз само като видя обяви от тоя вид и ме хваща скомино....
Нито снимки ,като снимки...не можеш абсолютно никаква представа да добиеш за външния и вътрешен вид.По правописа и това,че не може да пише на български ме отвращава....как да повярваш ,че всичко казано е вярно....аз не мога.Това не са свестни търговци,а мизерници и лъжци.156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщениеТука кибици и коментатори мнооооого. Иди си я виж. Но знай само, че отдолу ще е изгнила и километрите не са тия. Останалото - гледай, рови
Comment
-
Принципно обикалям автокъщите за 159-ка, но днес отскочих до Свищов да видя тази фейслифтова 147-ца http://www.cars.bg/c1604981
Впечатления:
1. Предно дясно огледало - счупено е захващането за стойката и в момента е лепнато с тиксо.
2. Амортисьорите на предния капак са заминали
3. Задните амортисьори са заминали
4. Цялата генерация е ръждясала, като падат парчета ръжда от нея.
5. Левия праг трябва да се изправи, китоса и боядиса.
6. Има проблем с 2ри цилиндър - дюзата показва корекция над - 5.0.
7. Скоростният лост се движи много трудно и не се връща по средата, когато е на нулева.
8. Всички врати имат следи от удари от други врати.
9. Имало е интервенция по преден десен калник.
10. Кожата на волана се е разлепила в зоната около бега.
11. Вместо резервна гума отзад има няколко отделения, в които е трябвало да има компресор и пяна за гумите, но липсват.
12. Предните гуми са в добро състояние - някакви Мишелинки дот 2015, но задните са за смяна.
13. Подгрева и системата за миене на фаровете не успях да проверя дали работят (или аз съм идиот и не мога да разбера как да ги включа или не работят).
14. Ограничителите на предна лява и задна дясна скърцат и пукат.
15. По тавана има "дупки" - явно е имало нещо закачено и после е махнато. Също така има петно, което е някъде под антената (продавача твърди, че било от автомивка).
16. Пластмасата закриваща задна лява колонка е счупена и е лепена с тиксо.
17. Кожения салон е като цяло в добро състояние, само шофьорската седалка е малко по-износена.
18. Спирачната система е като цяло в добро състояние - дисковете имат съвсем лек ръб, но предполагам ще изкарат накладките, които ми изглеждаха нови.
19. Течове по и под двигателя нямаше.
20. Направи ми впечатление, че пушеше черно в движение около 1500-2000 оборота - може и да е от дюзата или просто като не е била палена известно време.
21. Тръгнала е ръжда по ръба на багажника.
22. Имало е интервенция по багажника, защото си личи явно как не е добре залепено задното стъкло.Last edited by Skipper; d.m.y г., 19:44.
Comment
-
156 sw q4
Здравейте, някой гледал ли е тази Q4 от Видин www.cars.bg/c1416981 ? Ако има наблюдения, да ги сподели.Човекът каза,че имала сервизна книжка от Швейцария и 4x4 работело.
Comment
-
Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщениеКолеги, какво ще кажете да тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...470&f1=details
Да си правя ли труда изобщо да я гледам?
п.п. Прегледах я, вътре е ок с изключение на педала на съедининеля. По електрониките вътре всичко работеше, скоростите се включват без проблеми, съединителя е мек, педала на газта има нятакъв луфт, хлабав е. По сервизна книжка маслото не е сменяно първите 40к километра. Това което не ми хареса е двг-то, звучи като дизел, има вибрации при подаване и отнемане на газта, както и при въртене на волана, на празен ход държи 1000 оборота и седи спокойна по оборотомер, но чувам че не работи съвсем равномерно. По казанчето на антифриза имаше отлагания. Колата е с последна смяна на консумативи 2008г, на 100к, сега е на 120... Доста е престояла. Води се Veloce, с по-твърдото окачване. Според вас има ли смисъл да я карам при местния алфа деец?
Comment
-
Първоначално публикувано от undy Покажи съобщениеАз само като видя обяви от тоя вид и ме хваща скомино....
Нито снимки ,като снимки...не можеш абсолютно никаква представа да добиеш за външния и вътрешен вид.По правописа и това,че не може да пише на български ме отвращава....как да повярваш ,че всичко казано е вярно....аз не мога.Това не са свестни търговци,а мизерници и лъжци.Карам Пижо 406 HDi, но само през деня! Нощем в сънищата си карам Alfa
Comment
-
Първоначално публикувано от night_pz Покажи съобщениеПринципно си прав, но пък има шанс точно заради неграмотността на продавача доста хора като теб да бягат от обявата и да взема колата с добър пазарлък по тази причина. Ако беше наблизо бих отишъл да я видя на място, но толкова път да бия - не...какво като е далеч...представи си,че е твоята кола
Това дето казваш е като онова...кога да тръгнеш на път по време на празници...рано,щото всички още спят....а то какво става....лудницата е целия ден...та когато и да тръгнеш все тая....та и тука е така...хората си мислят,че хората мислят.....никой нищо не мисли....главата в торбата и напред...пък кавото има да стане,то ще се случи.Успех ти желая156 2.4 JTD SW 140 подивели бизона -ex.
147 1.9 JTDM 150 дивИ прАсци-ex.
159 2.4 JTDM SW Qtronic 200 говеда
Comment
-
Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщениеCitroen C5-ko 2.0hdi black-metal
ФИАТ ПУНТО 1.2 96г.на жена ми
Алфа 146 1.6 т.с Алфа 156 1.8 т.с. Алфа Ромео 147 1.9 жтд 115--Ехх няма ги..
Comment
-
Първоначално публикувано от alfozo Покажи съобщениеМоята беше,продадена е сега временно без Алфа сме
Comment
Comment